SKIFT

WEBSHOP Platform

Til nopcommerce eller WooCommerce

01

Hvad er dine vækstbehov?

Hvis du er havnet her, så er det højst sandsynligt, fordi du er vokset fra dine nuværende løsning. I de fleste tilfælde kan det være, at din webshop kræver for meget manuelt arbejde (manglende automatisering).

Det kan også være, at det ligger på brugeroplevelsen, og bare mangler en forenklet salgsproces. 

Fuld migration eller delvist:

Når du flytter fra en løsning til en anden, så kigger vi på hvad der bør vi flyttes for, at alt kan migreres, men nogle gange er det bedst ikke at flytte alt. Fordi det kan blive en alt for omkostningsfuld affære. 

Vores anbefaling

Det forskelligt fra case til case, men vi anbefaler, at du kører din webshop med dit økonomiprogram.  

 

Hvad koster det?

Migrering er typisk dyrere end en almindelig opstart, da flere elementer skal sammensættes, der allerede kører. Tryk på knappen “Få et tilbud”, så kontakter vi dig, og kan give dig en vurdering på, hvor meget det vil koste.

02

Hvorfor bør du køre din webshop op mod dit økonomiprogram?

Det korte svar er, fordi det er rentabelt. Den længere forklaring er, at du får langt bedre vilkår til at vækste og skalere din webshop. Du vil have lettere ved, at få koblet øvrige IT-systemer til. 

Se vores interview Martin Arendt fra 2do IT, der er vores partnere på nopCommerce delen. Her kan du se en af de cases med nopCommerce, men også få en forklaring på grundlaget for at køre din webshop gennem dit økonomiprogram. 

03

Er du i tvivl? Tag vores quiz

Vi har oprettet en quiz, der stiller dig nogle spørgsmål til at give dig et svar om hvad der passer til dine behov.

04

Få Et tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Tryk på knappen og svar på 8 simple spørgsmål, og så sender vi dig et tilbud.

Vi sælger ikke bare løsninger, vi sparer sammen med dig, og sørger for at lave et oplæg som passer til dine forretningsbehov.