fbpx

FlexPOS integrationer

Hvilke FlexPOS integrationer skal du bruge?

Forskellen på en integration og modul.

En moduler:

FlexPOS kassesystem er et super stærkt POS system, der kan tilbyde et hav af mulighed, og i nogle tilfælde kan man endda få udviklet ekstra funktioner. Eftersom at FlexPOS bruges af mange forskellige type forretninger og brancher, så kan behovene være meget forskellige. Tilbydes FlexPOS med et standard‐setup, hvor man alt efter behov kan installere de ekstra moduler, som man har behov for. Nogle af dem er allerede inkluderet i basis-pakken, mens andre har et tillæg. Med andre ord, så moduler, ekstra funktion i FlexPOS softwaren og evt. hardware.

Integrationer til FlexPOS

Når du skal have koblet et eksternt system til, er der tale om en integration. To typiske eksempler er en webshop eller et regnskabsprogram.

Det, man skal tage højde for, er, at det ikke er altid ALT, som bliver synkroniseret mellem disse systemer, da det afhænger af, hvordan opsætningen er. Og hvilke platforme der skal udveksle data.  

Hvilke moduler kan du få?

Der findes rigtig mange moduler til FlexPOS, og der kommer løbende nye. Selve sammensætningen vil være afhængig af din forretnings behov. 

Så hvis du har brug for et kassesystem med medlems muligheder eller loyalitets program, så findes disse tilvalg til FlexPOS.

.

Eksempel på moduler:

  • Cafe modul
  • Værksteds modul
  • Kampagne modul
  • Lagermodul
  • Labelprint modul

For at se den komplette liste så kan du får det samlede overblik på FlexPOS egen webside.

Webshop Integrationer

nopCommerce Integration

Hos IT Servicedesk arbejder vi primært med vores egen udviklet integration til nopCommerce. Der gør at vi kan få det til at fungere 100% med Uniconta. Dermed er det med FlexPOS kassesystem er det muligt at synkronisere din nopCommerce webshop med dit FlexPOS kasseapparat.

Med vores integration kan du samle dit lager et sted, og får dermed et fælles lager, med lagerstyring fra et sted.

WooCommerce Integration

Hos IT Servicedesk forstår vi, at mange ønsker at koble en WooCommerce shop til deres fysiske forretning, det er også derfor, at vi også tilbyder denne løsning.
Med en WooCommerce løsning bruges der en tredjeparts løsning for at synkronisere tal fra FlexPOS kassen og koble WooCommerce sammen med FlexPOS, og integrationens kompleksitet vil afhænge af specifikke behov.

WooCommerce og FlexPOS sammen er en udmærket løsning til en moderne og synkroniseret kasseapparat.

Regnskabs og ERP Integration

Uniconta integration

Vi er forhandlere af Uniconta og laver en del forretningsløsninger med Uniconta. FlexPOS har udviklet en integration til Uniconta, som vi benytter os af flittigt.

Med integrationen kan du få synkroniseret dine data mellem FlexPOS kasseapparatet og Uniconta. Hvilket eliminerer en del daglige, administrative opgaver, og sparer på den måde både tid og penge. Typisk, opgaver som en bogholder ellers ville sidde med, da tal fra FlexPOS kassen kan synkroniseres automatisk med denne integration uden manuelt arbejde.

Populære moduler:

FlexPOS + Regnskab

I dette setup, er det oplagt at koble dit regnskab. 

Hvis der er ikke skal kobles yderligere salgskanaler op, så kan der vælges mellem at køre lagerstyring fra enten FlexPOS med lagermodulet, eller det kan køres direkte fra regnskabssystemet, hvis man anvender Uniconta.

FlexPOS + Webshop

Med FlexPOS har du stor fleksibilitet og mulighed for at tilkoble både økonomisystem og webshop. Endvidere tilbyder FlexPOS også masser af moduler som lagerstyring og salgsfremmende funktioner.

I dette setup, så har du to butikker, derfor vil lagerstyring være vigtig. Lagerstyring kan foregå enten fra FlexPOS eller webshoppen. Dog afhænger det af valg af webshop løsning.

FlexPOS + Regnskab & Webshop

Hvis du både skal have en fysisk butik og en webshop kørende, så anbefaler vi helt klart, at du også forbinder dit regnskabsprogram til at være styrende.

Grundet Unicontas meget komplette kerne og meget stærke lagerstyring, så vælger de fleste af vores kunder, denne løsning.

BESTIL EN DEMO Gratis

Bestil en demo, og få en gennemgang af hvordan FlexPOS bedst kan bruges til din virksomhed.

Kom i gang med det samme

Book et møde sammen med os, så kommer vi forbi og viser dig, hvad systemet kan gøre for dig og din forretning.

Du kan også tage vores quiz og få et bud på, hvilken løsning du skal bruge. Alternativt, så kan du også se vores webinar.

small_c_popup.png

få Gratis adgang til Uniconta

Indtast dit navn og mail, og du vil blive viderestillet til trin 2.
Herefter vil du få adgang til 30-dages gratis Uniconta.

Når du tilmelder dig,  accepterer du samtidig, at modtage nyhedsmails vedrørende Uniconta. Du kan afmelde dig via linket i bunden af nyhedsmailen. Vi tager dine personlige data meget alvorligt, og du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.