Slide
Et regnskab lavet til virksomhedens behov.
PlayPause

Hvad er Uniconta?

Uniconta er mere end et økonomiprogram, det er et ERP-system. Det betyder, at du kan styre alt fra standard økonomiopgaver til langt mere komplekse opgaver. 

Med Uniconta får du et system, der sørger for det rigtige dataflow i din virksomhed. Selvom Uniconta også passer til små virksomheder, med helt basale behov for et økonomiprogram, så vil større virksomheder ligeledes få rigtigt meget ud af sparring når virksomheden går i gang med at bruge Uniconta. 

Skalerbarhed og funktioner

For at få mest ud af Uniconta, så skal de rigtige moduler vælges og sammensættes. Når disse er valgt og sammensat, så begynder automatiseringerne at finde sted. Hvilket betyder, at du begynder at kunne spare tid og penge på administration.

C5 og andre udgåede systemer

Uniconta er udviklet til at være et moderne digitalt og cloudbaseret system. Derfor er Uniconta et naturligt valg for mange, der sidder med de ældre systemer, som enten er blevet for komplicerede eller forældede. Så sidder du med C5, eller eksempelvis Navision, så er Uniconta det naturlige valg at skifte til.

Prøv uniconta Gratis

Du kan GRATIS teste Uniconta i 30 dage.

Hvad kan Uniconta

Moduler og funktioner; lager, logistik, indkøb og produktion er bare nogle få af mange moduler, som kan være med til at spare dig både tid og penge.  

Listen er faktisk rigtig lang! For at få et samlet overblik, så kan du trykke her.

Book et møde

Kontakt os i dag

Hvad kan vi hjælpe med?

Helt nyt regnskab

Til dig, der skal have dit første regnskabsprogram.

Delvis migrering

Typisk for dig, der skal skifte fra
Dinero, Mamut, Visma Business eller WinKompas.

Komplet skift

Typisk for dig, der skal skifte fra C5 eller Navision.

Book et uforpligtende møde

Kontakt os i dag