fbpx
Slide
Et regnskab lavet til virksomhedens behov.
PlayPause

Hvad er Uniconta?

Uniconta er mere end et økonomiprogram, det er et ERP-system. Det betyder, at du kan styre alt fra standard økonomiopgaver til langt mere komplekse opgaver. 

Med Uniconta får du et system, der sørger for det rigtige dataflow i din virksomhed. Selvom Uniconta også passer til små virksomheder, med helt basale behov for et økonomiprogram, så vil større virksomheder ligeledes få rigtigt meget ud af sparring når virksomheden går i gang med at bruge Uniconta. 

Skalerbarhed og funktioner

For at få mest ud af Uniconta, så skal de rigtige moduler vælges og sammensættes. Når disse er valgt og sammensat, så begynder automatiseringerne at finde sted. Hvilket betyder, at du begynder at kunne spare tid og penge på administration.

C5 og andre udgåede systemer

Uniconta er udviklet til at være et moderne digitalt og cloudbaseret system. Derfor er Uniconta et naturligt valg for mange, der sidder med de ældre systemer, som enten er blevet for komplicerede eller forældede. Så sidder du med C5, eller eksempelvis Navision, så er Uniconta det naturlige valg at skifte til.

Prøv uniconta Gratis

Prøvekør Uniconta GRATIS i 30 dage.

Hvad kan Uniconta

Uniconta kan fungerer som et simpelt bogføringsprogram, ligesom man kender det fra de øvrige regnskabsprogrammer til mindre virksomheder. Og har en startpris på 199 ekskl. moms for en enkelt bruger med modulet Økonomi, som er inklusiv finans, debitor, fakturering, indscanning, kreditor, varekartotek, rapportgenerator og dashboard.

Til en virksomhed med større behov, så er der også rig mulighed for store skaleringsmuligheder og tilkobling af øvrige data.

Nøglen til Unicontas store skaleringmuligheder ligger i de mange moduler, som man kan vælge. Moduler, som tillader dig at samle data fra logistik, projekter, CRM, webshop, lager, indkøb og meget mere.

Nogle af de mest brugte funktioner hos vores kunder er eksempelvis at bruge Uniconta til lagerstyring, når der skal tilkobles webshop og/eller POS system.

Og til andre type forretninger er modulerne projektstyring og tidsregistrering, også i højprioritet.

Listen er faktisk rigtig lang! For at få et samlet overblik, så kan du trykke her.

Hvis du ønsker en online gennemgang af Uniconta, så tilbyder vi løbende gratis webinarer, hvor vi gennemgår de basale ting i Uniconta. Du kan tilmelde dig vores Intro Webinar her

Uniconta moduler 01

Book et møde

Kontakt os i dag

Hvad kan vi hjælpe med?

Helt nyt regnskab

Til dig, der skal have dit første regnskabsprogram.

Delvis migrering

Typisk for dig, der skal skifte fra
Dinero, Mamut, Visma Business eller WinKompas.

Komplet skift

Typisk for dig, der skal skifte fra C5 eller Navision.

Book et uforpligtende møde

Kontakt os i dag

small_c_popup.png

få Gratis adgang til Uniconta

Indtast dit navn og mail, og du vil blive viderestillet til trin 2.
Herefter vil du få adgang til 30-dages gratis Uniconta.

Når du tilmelder dig,  accepterer du samtidig, at modtage nyhedsmails vedrørende Uniconta. Du kan afmelde dig via linket i bunden af nyhedsmailen. Vi tager dine personlige data meget alvorligt, og du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.