fbpx

Hvad betyder POS?

Og hvilken POS-løsning skal du bruge?

Hvad betyder POS?

Hvis du allerede har en butik, så kender du sikkert svaret. For dig, der ikke kender svaret, så er det korte svar: Point Of Sale. På almindelig dansk – dit kasseapparat.  

Rent praktisk betyder det, at du registrerer:

  • Hvad der er solgt?
  • Hvem har solgt varen?
  • Hvornår den er solgt?
  • Hvad den solgt til?
  • Hvordan den er blevet betalt? (Kort, Mobilepay eller kontant)
  • Eventuel lagerbeholdning

Hvorfor skal man have en POS-løsning?

Der er først og fremmest den lovpligtige del, og så er der selvfølgelig også det overblik, som du får i forhold til nøgletal, rapporter, lagerstyring, økonomi og drift. Med den rigtige løsning kan du faktisk spare både administrationstid og penge.

Hvordan vælger du den bedste POS-løsning?

Hos IT Servicedesk, der anbefaler vi, at du vælger den løsning der fungerer bedst til din daglige drift samt dine øvrige IT-systemer. Især dit regnskabsprogram bør være synkroniseret med din POS-løsning. Vi er forhandlere af FlexPOS sammen med 2doit, og derfor kan vi koble FlexPOS sammen med eksempelvis Uniconta.

POS til Butik?

Hvis du leder efter en POS løsning til en enkelt butik, så kig her

 

Hvilke POS Systemer findes der?

Der findes en masse af udbydere på POS-løsninger, og mange af dem har hver deres fordele. 

Er en forretning i Danmark, så er man ikke bundet af et dansk system. Men det giver et hav af fordele. Som tidligere nævnt, så anbefaler vi at det kan kobles op på din øvrige IT struktur. Dermed undgår du yderligere udgifter. Og det kan du i mange tilfælde, hvis du vælger et dansk system.

Så om du kører e-conomic eller Uniconta som dit regnskabsprogram, så er det vigtigt at dit POS system kan kobles op til dem.

Dette er bare nogle af udbyderne:

Vi er sammen med 2doit forhandlere af FlexPOS, og yder også support til FlexPOS kunder. 

Hvem er FlexPOS?

FlexPOS er en af de store udbydere af POS-løsninger, og var en af første udbydere allerede tilbage i 2005.

FlexPOS kan leveres til stort set alle brancher, og har i dag udviklet en del moduler, der passer til specifikke brancher. Udover høj funktionalitet, så kan FlexPOS også integreres med mange økonomisystemer og webshop-platforme.

FlexPOS har udviklet sig til at være blandt de absolut mest udbredte løsninger i Danmark, og findes i mere end 1000 butikker landet over. 

For at se nogle af deres kundecases, så tryk her.

Hvorfor vælge FlexPOS?

BRUGERVENLIGT OG HURTIGT

FlexPOS overgår langt de fleste kasseløsninger i hastighed og brugervenlighed. Netop fordi det ligger i skyen, så er dine data altid sikret med en back-up.

Lagerstyring

Med FlexPOS har du stor fleksibilitet, og mulighed for at tilkoble både økonomisystem og webshop. Endvidere tilbyder FlexPOS også masser af moduler, som lagerstyring og salgsfremmende funktioner.

Både Kasseapparat og tablet

Med FlexPOS kan du vælge at bruge systemet med enten et almindeligt kasseapparat eller gøre brug af en Windows-baseret tablet, eller begge!

Fleksibiliteten giver nemlig mulighed for at kunne tilpasse det til rigtig mange brancher. Så uanset om det er restaurant, detail, skønhed eller en helt anden branche, så kan FlexPOS skræddersyes til dine butikker.

BESTIL EN DEMO Gratis

Bestil en demo, og få en gennemgang af hvad FlexPOS kan bruges til i din virksomhed.

Forløb

Bestil en demo

I første omgang, så skal vi have dig til at kontakt os. Du kan nemt bestille en demo her. Når vi har modtaget din forespørgelse, så kontakter vi dig.

Du får en gennemgang af FLEXPOS

Vi kommer ud til din forretning, og tager en snak omkring dig og dit forretningsbehov. Herefter præsenterer vi dig for hvordan du bruger FlexPOS.

Du får et tilbud

Efter vores besøg, så sender vi et tilbud.

Vi laver en aftale

Hvis du er tilfreds med dit tilbud, så laver vi en aftale.

Kom i gang med det samme

Book et møde sammen med os, så kommer vi forbi og viser dig, hvad systemet kan gøre for dig og din forretning.

Du kan også tage vores quiz og få et bud på, hvilken løsning du skal bruge.

Alternativt, så kan du også se vores webinar.

small_c_popup.png

få Gratis adgang til Uniconta

Indtast dit navn og mail, og du vil blive viderestillet til trin 2.
Herefter vil du få adgang til 30-dages gratis Uniconta.

Når du tilmelder dig,  accepterer du samtidig, at modtage nyhedsmails vedrørende Uniconta. Du kan afmelde dig via linket i bunden af nyhedsmailen. Vi tager dine personlige data meget alvorligt, og du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.