fbpx

Vision og mission

Vores værdier

Hos IT Servicedesk er det vigtigt for os, at vi møder vores kunder i øjenhøjde. Det betyder, at vi går væk fra tekniske termer i dialoger, og snakker et sprog som alle forstår. Vi forstår, at man ikke kan have alle kompetencer in-house og derfor har vi mange samarbejdspartnere, der gør, at vi kan afdække mange områder indenfor IT-support.

Få en uforpligtende
samtale i dag

…. og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.

Vores mission

“Make IT easier”

Vores mål er at yde hurtig firstline kvalitets service og billig IT‐support på dansk døgnet rundt. 

Vores mission er at sørge, for virksomheder kan spare penge og tid på deres IT ved at tages os af support og håndtere administrative opgaver for virksomheder.

Vores vision

Vores vision er, at hjælpe virksomheder med at streamline deres firstline it‐support, og sørge for, at IT‐support hos os altid er en bedre oplevelse end hos andre. Og derfor er første valg for virksomheder i Danmark ved at altid levere en pålidelig og billig IT‐support på dansk.

small_c_popup.png

få Gratis adgang til Uniconta

Indtast dit navn og mail, og du vil blive viderestillet til trin 2.
Herefter vil du få adgang til 30-dages gratis Uniconta.

Når du tilmelder dig,  accepterer du samtidig, at modtage nyhedsmails vedrørende Uniconta. Du kan afmelde dig via linket i bunden af nyhedsmailen. Vi tager dine personlige data meget alvorligt, og du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.