POS til kæder og større butikker

FlexPOS, alt-i-en kasseløsning til din forretning.

POS til kæder og større butikker

Når du skal vælge et kassesystem til butikken, så er der flere ting at tage højde for. 

Du skal overveje brugervenlighed, fleksibilitet, funktion og øvrige IT-systemer, der skal kobles på.

Som FlexPOS forhandler, sammen med 2doit, kan vi mere end bare tilbyde dig et kassesystem til din butik, vi kigger på hvad dit forretningsbehov er, så vi kan sammensætte en løsning der optimerer dine rapporter og dit salg.

Du kan læse nærmere om FlexPOS priser her.

Fordele ved at vælge FlexPOS

BRUGERVENLIGT OG HURTIGT

FlexPOS overgår langt de fleste kasseløsninger i hastighed og brugervenlighed. Og fordi det ligger i skyen, er dine data altid sikret med en back-up.

Lagerstyring

Med FlexPOS har du stor fleksibilitet, og mulighed for at tilkoble økonomisystem og webshop. Endvidere tilbyder FlexPOS også masser af moduler, som lagerstyring og salgsfremmende funktioner.

Både Kasseapparat og tablet

Med FlexPOS kan du vælge at bruge systemet med et almindeligt kasseapparat, anvendelse af en Windows-baseret tablet eller begge.

Fleksibiliteten giver nemlig mulighed for at kunne tilpasse det til rigtig mange brancher. Så om det restaurant, detail, skønhed eller en anden branche, så kan FlexPOS skræddersyes til dine butikker.

BESTIL EN DEMO Gratis

Bestil en demo og få en gennemgang af hvad FlexPOS kan gøre for jeres Enterprise.

Forløb

Book et møde

Når vi arbejder med Enterprise-løsninger, så er det en blanding af både evalueringsmøder og demoer, for at få det holistiske billede af jeres butikker og jeres IT.
Book et møde ved at trykke på den grønne knap. Så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Du får en gennemgang af af FLEXPOS

Efter en indledende snak over telefonen, så kommer vi forbi og giver jer en gennemgang af FlexPOS. Endvidere så gennemgår vi også muligheder indenfor ERP og lagerstyring.

Du får et oplæg

Efter at vi har været på besøg, så sender vi et oplæg.

Vi laver en aftale

Hvis I er tilfredse med oplægget, så laver vi en aftale. I aftalen står alle detaljer omkring support, antal maskiner, moduler, integrationer og meget mere.