fbpx

POS til kæder og større butikker

FlexPOS, alt-i-en kasseløsning til din forretning.

POS til kæder og større butikker

Når man leverer løsninger til større butikker eller kæder, er integrationer nøgleordet, netop for at man får alt data til at være synkroniseret. For at gøre det kræver det et stærkt POS system, som har mulighed for at koble de nødvendige integrationer. 

Du kan se listen af integrationer her.

Fordelen ved FlexPOS for kæder, og større butikker er brugervenlighed samt den nemme adgang til integrationer med eksisterende webshop, økonomisystem og ERP.

Fordele ved at vælge FlexPOS

BRUGERVENLIGT OG HURTIGT

FlexPOS overgår langt de fleste kasseløsninger i hastighed og brugervenlighed. Og fordi det ligger i skyen, er dine data altid sikret med en back-up.

Lagerstyring

Med FlexPOS har du stor fleksibilitet, og mulighed for at tilkoble økonomisystem og webshop. Endvidere tilbyder FlexPOS også masser af moduler, som lagerstyring og salgsfremmende funktioner.

Både Kasseapparat og tablet

Med FlexPOS kan du vælge at bruge systemet med et almindeligt kasseapparat, anvendelse af en Windows-baseret tablet eller begge.

Fleksibiliteten giver nemlig mulighed for at kunne tilpasse det til rigtig mange brancher. Så om det restaurant, detail, skønhed eller en anden branche, så kan FlexPOS skræddersyes til dine butikker.

BESTIL EN DEMO Gratis

Bestil en demo og få en gennemgang af hvad FlexPOS kan gøre for jeres Enterprise.

Forløb

Book et møde

Når vi arbejder med Enterprise-løsninger, så er det en blanding af både evalueringsmøder og demoer, for at få det holistiske billede af jeres butikker og jeres IT.
Book et møde ved at trykke på den grønne knap. Så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Du får en gennemgang af af FLEXPOS

Efter en indledende snak over telefonen, så kommer vi forbi og giver jer en gennemgang af FlexPOS. Endvidere så gennemgår vi også muligheder indenfor ERP og lagerstyring.

Du får et oplæg

Efter at vi har været på besøg, så sender vi et oplæg.

Vi laver en aftale

Hvis I er tilfredse med oplægget, så laver vi en aftale. I aftalen står alle detaljer omkring support, antal maskiner, moduler, integrationer og meget mere.

small_c_popup.png

få Gratis adgang til Uniconta

Indtast dit navn og mail, og du vil blive viderestillet til trin 2.
Herefter vil du få adgang til 30-dages gratis Uniconta.

Når du tilmelder dig,  accepterer du samtidig, at modtage nyhedsmails vedrørende Uniconta. Du kan afmelde dig via linket i bunden af nyhedsmailen. Vi tager dine personlige data meget alvorligt, og du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.