fbpx
Slide
Office 365 & IT support

Office 365 Supportaftale

Hvad betyder det er have en IT-supportaftale?

Hos IT Servicedesk er en vores kerneprodukter, firstline support til Microsoft miljøet. For jeres virksomhed betyder det, at vi hjælper med de mest typiske udfordringer, som jeres team kan stå og mangle hjælpe til. Det kan være alt fra Outlook udfordringer til oprettelse af nye brugere, eller i form af en ny kode til, når behovet opstår.

Hvad dækker vi?

Vores primære fokus er selve Microsoft miljøet, men vores scope afgrænser der dog ikke nødvendigvis der. Vi hjælper også med udfordringer i eksempelvis Outlook, AD struktur og Office 365 administration.

I korte træk dækker vi: Support, service og vejledning af vores kunder med IT-relateret hardware og software udfordringer.

Book et møde

Det er gratis og uforpligtende

Hvilke Microsoft produkter hjælper vi med?

Support til hele Microsoft 365 pakken:

IT-support er en af vores kernekompetencer, og dette inkluderer support til Microsoft Office 365 produkter. Her tilbyder vi 24/7 support på dansk – også til Office 365.

Installering & drift:

Skal jeres ansatte have en ny computer, eller måske skal hele virksomheden gå over til Microsoft 365? Skal nye medarbejdere oprettes i systemerne? Har I behov for løbende support af Office 365 pakken? Så kontakt os for at høre nærmere, vi hjælper i dag virksomheder landet over med både installering, support og drift af jeres IT.

Office 365 skifter navn

I slutningen af 2020 besluttede Microsoft at ændre navn for Office 365 til Microsoft 365, hvilket var en beslutning baseret på at man ikke mente at navnet dækkede nok over, hvad produktet tilbød. 

Udover navneskiftet, så produktet det samme, både pris og udvalg er forblevet uændret. 

Nedenfor kan du se ændringerne:

  • Office 365 Business Essentials er nu Microsoft 365 Business Basic Office 365.
  • Business Premium er nu Microsoft 365 Business.
  • Standard Microsoft 365 Business er nu Microsoft 365 Business Premium.
  • Office 365 Business er nu Microsoft 365 Apps for business.

Book et møde

Kontakt os i dag

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

POS support

Vi kan agere som jeres førstehjælp til jeres butiksansatte. Og vi tilbyder døgnservice.

Telefonpasning

Har du brug for enten at have en omstillingsservice, ekstern kundeservice eller bare være en hotline, der kan yde førstehjælp på IT support til dine kunder?

Book et uforpligtende møde

Kontakt os i dag

small_c_popup.png

få Gratis adgang til Uniconta

Indtast dit navn og mail, og du vil blive viderestillet til trin 2.
Herefter vil du få adgang til 30-dages gratis Uniconta.

Når du tilmelder dig,  accepterer du samtidig, at modtage nyhedsmails vedrørende Uniconta. Du kan afmelde dig via linket i bunden af nyhedsmailen. Vi tager dine personlige data meget alvorligt, og du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.