fbpx

KAssesystem til en enkelt butik

Få et komplet kassesystem til en butik.
FlexPOS, alt-i-en kasseløsning til din forretning.

Kassesystem til en butik

Når du skal vælge kassesystem til en butik eller kasseapparat, så er der flere ting at tage højde for. 

Du skal overveje brugervenlighed, fleksibilitet, funktion og øvrige IT-systemer, der skal kobles på.

Eksempler på integrationsbehov til en butik:

  • Webshop Integration
  • Dit regnskab – Eksempelvis Uniconta eller e-conomic
  • Booking system
  • CRM
  • Lager

Som FlexPOS forhandler, sammen med 2doit, kan vi mere end bare tilbyde dig et kassesystem til din butik, vi kigger på hvad dit forretningsbehov er, så vi kan sammensætte en løsning der optimerer dine rapporter og dit salg.

Du kan læse nærmere om FlexPOS priser her.

Kasseapparat med lagerstyring

FlexPOS kasseapparatet har indbygget lagerstyring, som løbende opdaterer lagerbeholdningen. 

Lagerstyringen kan ligeledes integreres med både økonomisystemer som e-conomic og Uniconta og rigtig mange webshop løsninger. 

FlexPOS kassesystemet kan foretage lageroptælling/status for virksomheden både månedligt og/eller årligt alt, afhængig af, hvad der passer til jeres behov.

Før du vælger POS kassesystem

Før du vælger en løsning, så er det vigtigt, at du finder ud af, hvad der bedst egner sig til din butiks behov. Hvordan POS‐systemet virker, og hvordan man betjener det. Derfor er det en fordel at få en demo, så du får en introduktion, forslag til funktioner ud fra din forretnings behov. 

For de fleste vil POS hardware og terminaler være nemt at have styr på. Der, hvor vi kan hjælpe, er ved at give forslag til funktion og evt. synkronisering med din øvrige IT. 

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge. Så enten tag, vores quiz, eller book en demo, og få professionelt uforpligtende rådgivning.

Fordele ved at vælge FlexPOS som kassesystem

BRUGERVENLIGT OG HURTIGT

FlexPOS overgår langt de fleste kasseløsninger i hastighed og brugervenlighed. Og fordi det ligger i skyen, er dine data altid sikret med en back-up.

Fleksibelt

Med FlexPOS har du stor fleksibilitet, og mulighed for at tilkoble økonomisystem og webshop. Endvidere tilbyder FlexPOS også masser af moduler, som lagerstyring og salgsfremmende funktioner.

Både Kasseapparat og tablet

Med FlexPOS kan du vælge at bruge systemet med enten et almindeligt kasseapparat eller anvende en Windows-baseret tablet.

BESTIL EN DEMO Gratis

Bestil en demo og få en gennemgang af hvad FlexPOS kan gøre for dig.

Integrationer

Webshops

Webshops

Få dit kassesystem til at snakke sammen med din webshop.

FlexPOS kan integrere med det fleste webshops. Vi implementere primært nopCommerce og WooCommerce med FlexPOS, men FlexPOS kan som nævnt integreres med de fleste systemer.

Med en integration mellem din webshop og FlexPOS, kan systemerne udveksle informationer omkring produkter, priser og antal på lager mm. Hvilket vil give din forretning et bedre overblik.

Økonomisystemer

Integrer dit økonomisystem med FlexPOS

FlexPOS giver dig mulighed for at integrere de fleste store Økonomisystemer. Som Uniconta partner er det vores primære opsætning, men vi kobler også andre økonomisystemer, som eksempelvis Economic.

Kom i gang med det samme

Book et møde sammen med os, så kommer vi forbi og viser dig hvad systemet kan gøre for dig og din forretning.

Du kan også tage vores quiz og få et bud på, hvilken løsning du skal bruge.

Alternativt, så kan du også se vores webinar.

small_c_popup.png

få Gratis adgang til Uniconta

Indtast dit navn og mail, og du vil blive viderestillet til trin 2.
Herefter vil du få adgang til 30-dages gratis Uniconta.

Når du tilmelder dig,  accepterer du samtidig, at modtage nyhedsmails vedrørende Uniconta. Du kan afmelde dig via linket i bunden af nyhedsmailen. Vi tager dine personlige data meget alvorligt, og du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.