VORES SERVICES

IT support til virksomheder  

Vi kan hjælpe dig med alt lige fra installation af MAC og PC, til netværksproblemer og udfordringer i Office 365 samt mailproblemer, Google Suite og iCloud. Altså alle de generelle IT udfordringer som du måtte opleve i hverdagen - vi er her for at fikse dem. Og hvis din virksomhed er international, så kan vi stadig varetage din IT - vi har nemlig et international team og vi snakker over 7 forskellige sprog!  

IT support til butikker  

Når uheldet er ude og i oplever problemer med f.eks. jeres kasseapparat, POS system, dankort, overvågning eller lignende så står vi klar til at hjælpe med at løse problemet i hele butikkens åbningstid. Det er helt op til jer om i ønsker hands on site support i butikken eller om i har behov for nogen til at aflaste jeres egne folk, samt altid at have nogen klar til at tage sig af butiksopkald.

IT support til individer  

Står du og har problemer med din datters skolecomputer, eller din private email? Bare rolig, det kan vi også hjælpe med! Vi hjælper nemlig ikke kun virksomheder, men også individer som har problemer med deres personligt IT. 

24/7/365 global IT support  

Hvad betyder 24/7/365 support? Det betyder at vi ALTID står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med jeres IT-behov og problemer - hele døgnet og året rundt. Gennem påskefrokoster, sommerferier, julearrangementer og nytårskrudt - vi har altid en supporter klar til dig. Dette gælder ikke kun i Danmark - det er nemlig et internationalt tilbud, som vi netop kan tilbyde fordi vi har et internationalt team med kontorer i flere lande.  

IT support til IT afdelinger  

Hvis jeres IT-afdeling er overbelastet kan vi afhjælpe med at tage telefoner og løse forstyrrende opgaver løbende, så jeres interne afdeling kan fokusere på jeres større IT projekter. Vi kan også aflaste andre enkelte andre afdelinger i dit jeres firma - vi er gode til at tænke ud af boksen, så uanset hvad jeres IT problem er, så vil vi gøre vores bedste for at finde en løsning. 

Hjælp til IT budget  

Mangler du overblik over dine IT udgifter til alle dine leverandører? Vi har mange års erfaring i at lave IT budgetter og kan derfor give dig et overblik over dine IT udgifter. Vi kommer også gerne med inputs til punkter i jeres budget hvor vi mener at der er penge at spare.

Fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig