Dit komplette økonomi system

IT Servicedesk er forhandler af Uniconta, samt partner. 

Hvad er Uniconta?

Uniconta er et økonomi system, som er lavet specielt til at være hurtigt og effektivt - af den grund er systemet cloudbaseret, dvs. at programmet kan bruges uanset hvor du befinder dig geografisk. I systemet er der indbygget alle de funktioner som er nødvendige for at styre og have overblik over diverse led i din virksomhed, herunder bl.a. økonomi, salgsordre, indkøb, lager, logistik, produktion og debitor/kreditor!

Udover ovenstående moduler, har du også mulighed for nemt at integrere andre systemer du måtte have i Uniconta.

Hvorfor benytte sig af et økonomi system som Uniconta?

Mange danske virksomheder bruger en eller anden form for økonomi system. Og hvorfor det? Fordi et system som Uniconta kan hjælpe dig med at spare tid og samtidig give dig et overblik. Uniconta er et system der kan samle dine adminstrative opgaver, såsom regnskab, ordrer og indkøb - via Uniconta har du altså et samlet overblik over din virksomheds daglige drift og økonomi, og det hele samlet i ét program. 

Få Uniconta i dag!

Er du interesseret i at høre mere om Uniconta? Kontakt os i dag for at høre meget mere om hvordan et økonomisystem er relevant for din virksomhed eller for at få hjælp til at integere Uniconta i din virksomheds hverdag!

Kontakt os