KAssesystem til en enkelt butik

FlexPOS, alt-i-en kasseløsning til din forretning.

Kassesystem til en butik

Når du skal vælge et kassesystem til din butik, så er der flere ting at tage højde for. 

Du skal overveje brugervenlighed, fleksibilitet, funktion og øvrige IT-systemer, der skal kobles på.

Som FlexPOS forhandler, sammen med 2doit, kan vi mere end bare tilbyde dig et kassesystem til din butik, vi kigger på hvad dit forretningsbehov er, så vi kan sammensætte en løsning der optimerer dine rapporter og dit salg.

Du kan læse nærmere om FlexPOS priser her.

Før du vælger

Før du vælger et en løsning, så er det vigtigt at du finder ud af, hvad der bedst egner sig til din butiks behov. Hvordan POS systemmet virker, og hvordan man betjener det. Derfor er det en fordelt at få en demo, så du får en introduktion, forslag til funktioner ud fra din forretnings behov. 

For de fleste vil POS hardware og terminaler være nemt at have styr på. Der hvor vi kan hjælpe, er ved at give forslag til funktion og evt. synkronisering med din øvrig IT. 

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge. Så enten tag vores quiz, eller book en demo og få professionelt uforpligtende rådgivning. 

  

Fordele ved at vælge FlexPOS

BRUGERVENLIGT OG HURTIGT

FlexPOS overgår langt de fleste kasseløsninger i hastighed og brugervenlighed. Og fordi det ligger i skyen, er dine data altid sikret med en back-up.

Fleksibelt

Med FlexPOS har du stor fleksibilitet, og mulighed for at tilkoble økonomisystem og webshop. Endvidere tilbyder FlexPOS også masser af moduler, som lagerstyring og salgsfremmende funktioner.

Både Kasseapparat og tablet

Med FlexPOS kan du vælge at bruge systemet med enten et almindeligt kasseapparat eller anvende en Windows-baseret tablet.

BESTIL EN DEMO Gratis

Bestil en demo og få en gennemgang af hvad FlexPOS kan gøre for dig.

Integrationer

Webshops

Webshops

Få dit kassesystem til at snakke sammen med din webshop.

FlexPOS kan integrere med det fleste webshops. Vi implementere primært nopCommerce og WooCommerce med FlexPOS, men FlexPOS kan som nævnt integreres med de fleste systemer.

Med en integration mellem din webshop og FlexPOS, kan systemerne udveksle informationer omkring produkter, priser og antal på lager mm. Hvilket vil give din forretning et bedre overblik.

Økonomisystemer

Integrer dit økonomisystem med FlexPOS

FlexPOS giver dig mulighed for at integrere de fleste store Økonomisystemer. Som Uniconta partner er det vores primære opsætning, men vi kobler også andre økonomisystemer, som eksempelvis Economic.

Kom i gang med det samme

Book et møde sammen med os, så kommer vi forbi og viser dig hvad systemet kan gøre for dig og din forretning.

Du kan også tage vores quiz og få et bud på, hvilken løsning du skal bruge.

Alternativt, så kan du også se vores webinar.